Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)'a iade-i ziyarette bulundu.
Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çorum Valisi olarak atanan Mustafa Çiftçi'ye ÇESOB Başkanı Recep Gür beraberinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaf odası başkanları ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.


Yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Çiftçi de ÇESOB Başkanı Recep Gür'e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Gür'ün ziyareti ve ilgisi için teşekkür eden Vali Çiftçi, "Esnaf ve sanatkarların da el birliği ile Çorum için hep birlikte çalışacağız. Biz, halkın hizmetkarlarıyız. Halkımız ve esnafımız memnun olursa Hak da bizden memnun olur" dedi.


ÇESOB Başkanı Recep Gür de, Vali Çiftçi'ye esnaf ve sanatkarlara verdiği önem için teşekkür etti. Gür, "Sayın Valimizin Çorum'da çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisine görevinde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.
Ziyarette esnaf odası baş

kanlarının sorunlarını da dinleyen Mustafa Çiftçi, ayrıca Birlik personelleri ve Oda Genel Sekreterleri ile de selamlaşarak, kendileriyle sohbet etti.
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin ÇESOB Başkanı Recep Gür'ü ziyaretinde Birlik Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri ile İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi