HURŞİT BOZKURT
Vatan Partisi, Türkiye genelinde düzenlediği Üretim Devrimi Kurultayı'nı Çorum'da da düzenleyecek.

Gazetemizi ziyaret eden Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Rasim Burhanoğlu, 21 Aralık'ta Çorum'da düzenlenecek kurultayına tüm sanayici ve tarım üreticilerini davet etti.
Vatan Partisi eski İl Başkanı Yönetim kurulu Üyesi Mehmet Patlar'ın da katıldığı ziyarette, kurultay çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Burhanoğlu, 21 Aralık cumartesi günü TSO'da yapılacak kurultayın saat 13,00'te başlayacağını belirterek, kurultaya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de katılacağını duyurdu. 

Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde yapılmakta olan kurultayın Çorum'da da düzenleneceğini kaydeden İl Başkanı Burhanoğlu, şunları söyledi; " Vatan Partisi Çorum İl Başkanlığı ve yönetimimizin girişimi ile 21 Aralık cumartesi günü saat 13,00'te başlayacak olan kurultayımıza tüm sanayici ve tarım üreticilerini davet ediyoruz. 
Türkiye'de borçlanma ekonomisinin can çekişmesi ve beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine, çıkış olarak ulu önder Atatürk'ün karma ekonomisine yeniden dönüş ve üreterek ülkenin kalkınmasını sağlamak hedeflenmektedir.  Ülke kalkınmasından Çorum sanayicisi ve çiftçisinin de payına düşenden yararlanacağı bir kurultay gerçekleştireceğiz. Tüm sanayicimiz ve çiftçimiz kurultayımıza davetlidir."