M.BURAK YALÇIN

AHL Park Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen ve her 75 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkının verildiği kampanya kapsamında büyük ödül Volkswagen T-Roc'un sahibi belli oldu.

Bugün saat 15.30’da AHL Park Alışveriş Merkezi’nde Çorum İkinci Noter Başkatibi Ebubekir Bulat gözetiminde yapılan çekilişte Volkswagen T-Roc'un sahibi Fatih Akkuş oldu.



381 BİN 101 BİLET ÇEKİLİŞE KATILMAYA HAK KAZANDI

Toplam 381 bin 101 biletin çekilişe katıldığı kampanyada ayrıca Volkswagen T-Roc'un yanı sıra LG Smart TV, Samsung Galaxy A70, Lenova Notebook, Samsung Tablet ve Huawei akıllı saat içinde asil ve yedek kura çekimi yapıldı.

Yapılan kura çekimi sonucu LG Smart TV asil talihlileri Pınar Bektaş, Fatih Günaydın, Samsun Galaxy A70 cep telefonu talihlileri Salih Özdemir, Ahmet İlbars, Lenova Notebook talihlileri Onur Çakal, Hasan Biricik, Samsung Tablet talihlileri Abdurrahman Şen, Sevgi Yüzbaşıoğlu ve Huawei akıllı saat talihlileri ise Aydın Kubat ile Beysu Arıcı oldu.

Asil talihlilerin belirlenmesinin ardından yedek talihliler de belirlendi.

Volkswagen T-Roc'un yedek talihlisi Soner Öcal olurken, LG Smart TV yedek talihlileri Emre Şenol, Rahmi Aydın, Samsun Galaxy A70 cep telefonu yedek talihlileri Rahmi Aydın, Lütfi Dervişoğlu, Lenova Notebook yedek talihlileri Yasin Yolcu, Ramazan Gökçe, Samsung Tablet yedek talihlileri Nilgün Bekar, Zekeriya Bektaş, Huawei akıllı saat yedek talihlileri ise Zülfikar Demirci ile Simge Demiga oldu.

Çekiliş törenine AHL Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ayhan Kocabaş ile vatandaşlarda katıldı.