M.BURAK YALÇIN
CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, tüm adaylara başarılar dileyerek, yarışın kaybedeninin olmayacağını, kazananının ise Çorum ve Çorumlu olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile birlikte dün gazetemizi ziyaret etti.
Ziyarette yerel basının önemine değinen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, “Zaman zaman yerel basınla bu konuda dayanışma içerisinde oluyoruz. Hakimiyet’te Çorum’un köklü ve eski yayın organı olarak Çorum’a hizmet etmeyi kendisine ilke edinmiş bir kuruluşumuz” dedi.
31 Mart yerel seçimleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Köse, Çorum’da seçimlerin her zaman olduğu gibi büyük bir olgunluk, centilmenlik ve hoşgörü içerisinde geçtiğini söyledi.

Bunun sebebinin ise Çorumlunun hasletlerinden, Çorum’a sevdalı olmalarından kaynaklandığını ifade eden Köse, “Bu anlamda biz yarışa katılan tüm adaylara başarılar diliyoruz. Bütün adayların eşit koşullarda şansa sahip olduğunu, kim kendisini 261 bin Çorumluya daha iyi ifade ederse onun bir adım öne geçeceğini, bu yarışın kazananının kaybedeninin olmayacağını, bu yarışın kazananının Çorum ve Çorumlu olacağını düşünüyoruz. Hangi aday kazanırsa kazansın bizim dileğimiz parti rozetini 31 Mart’ta çıkarması. Herhangi bir parti aidiyet duygusu taşımaksızın bütün Çorumluları kendisine oy vermiş kabul ederek o anlayışla 5 yıl hizmet etsin istiyoruz” diye konuştu.

Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını dileyen Köse, “Bu anlamda mesleği, yaşı, çalışkanlığı, tecrübesi, güzel yüzü, tatlı dili ile öne çıkan adayın da Özgür Kılıç olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi