M.BURAK YALÇIN

Uzun zamandır Türkiye pazarında bulunmayan, otomobil severlerin merakla beklediği Honda Accord’un 2021 modeli yarın Çorum’da görücüye çıkacak.

2021 Accord için 16 Ekim Cumartesi günü Ankara yolu 3. km’de bulunan Honda Plaza Meroto mağazasında lansman toplantısı düzenlenecek.

Yeni Accord'un ön kaputundan arka stop lambalarına kadar güçlü çizgilerle donatılmış kusursuz bir tasarımla otomobil severlerin karşısına çıkacağını belirten Honda Meroto yetkilileri, aracın özellikleri ile ilgili şu bilgileri verdiler:

“Geniş iç kabini, alçak oturma pozisyonu sağlayan 2021 Yeni Accord sahiplerine sportif bir sürüş deneyimi yaşatacak.

Üstün Honda mühendisliği ile geliştirilen Yeni Accord’da, 190 PS güce sahip ve 260 NM tork üreten 1.5L VTEC turbo motor bulunuyor. Ayrıca araçta uzaktan çalıştırma özelliği yer alıyor.

Honda Sensing teknolojisi ile en gelişmiş güvenlik teknolojisi sunuluyor. Yeni Accord Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Şeritte Tutma Asistanı, Şerit Koruma Destek Sistemi ve Düşük Hızda Takip Özeliğine Sahip Uyarlanabilir Hız Sabitleyici özellikleri ile güvenli ve keyifli bir sürüş vaat ediyor.

Honda Accord 1.5 turbo benzinli motor 190 HP güç 260 Nm tork üretiyor. Bagaj hacmi 570 litre olan Yeni Accord’da Platin Beyaz, Meteor Gri, Kristal Siyah ve Kuvars Mavi olmak üzere 4 farklı renk gamı yer alıyor.”