FATİH AKBAŞ
Yeni Honda City düzenlenen lansman ile Çorum’da görücüye çıktı.

Honda Mer Oto Plaza’nın ev sahipliğinde yapılan tanıtımda yenilenin tasarımı, yüksek donanımı ve geniş iş hacmi ile her yönüyle düşünülmüş olan Honda City’i davetliler yakından görme fırsatı buldular. 

Honda Mer Oto Satış Müdürü Fatma Kınacı, Yeni Honda City hakkında verdiği bilgide Honda Türkiye’nin, yıl sonuna kadar 3 ayrı yeni sedan modeli ile ürün gamını genişleteceğini belirterek, “Honda, her ihtiyaca yönelik sedan modeli sunma hedefi kapsamında ilk adımı City ile atıyor. 11 Eylül 2021 tarihinde yeniden Türkiye yollarına çıkan Honda City, tüketicilere akıllı bir seçim fırsatı sunuyor. ‘Honda’yla Gelecek’ mottosu altında hem dijitalleşme yatırımlarıyla hem de genişlettiği ürün gamı ile vites büyüten Honda Türkiye, 2021 yılı sonunda rekor satışa imza atmaya hazırlanıyor. Yıl sonuna kadar satışa sunacağı 3 ayrı modeli ile sedan ürün gamını yenileyen Honda, bu hedefine doğru ilk adımı City ile atıyor.”dedi. 

Honda’nın büyüyen sedan ailesinin gücünü artıran yeni üyesi Honda City’nin, Elegance ve Executive donanım seçenekleriyle 11 Eylül 2021 tarihinde Türkiye’de satışa çıktığını kaydeden Fatma Kınacı, “Yeni Honda City, yakıt verimliliği ile ön plana çıkan 1.5 litre i-VTEC motoru ve sürüş konforu vaat eden CVT şanzımanı ile sürüş keyfi sunuyor. Hem şehir içi hem şehir dışı yollarda keyifli bir sürüş konforu sunan City; fonksiyonel kullanım alanları ve kabin içi dizaynı ile dikkat çekiyor. Yeni City’nin 10’uncu nesil Civic’e göre 20 mm daha geniş arka yolcu diz mesafesi oldukça ferah bir iç mekan sunuyor. Yeni City, 16” alaşım jantları ve LED farları ile modern ve güçlü bir tasarım sunarken; 8” multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto’yu destekleyen bilgi-eğlence sistemi, anahtarsız giriş - çalıştırma düğmesi ve 519 litrelik geniş bagaj hacmi ile kullanıcılar için akıllı bir seçim olarak öne çıkıyor.”ifadelerini kullandı. 

Lansmanda Honda Mer Oto Plaza Satış Danışmanları Recep İnce ile Murat Kılıç müşterilere Honda City hakkında bilgiler verdiler.

Editör: Haber Merkezi