Esnaf ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, mevcut hükümetin üretimi, işçiyi, sanayiyi, esnafı bitirdiğini söyledi.

İktidarın, yerel seçimleri genel seçim havasına büründürme çabasında olduğunu belirten Kemal Kurt, “Bir de ortaya bekâ meselesi koyuyorlar. Belediye başkanı değişecek, ülkenin bekâsı ile ne alakası var bunun. Bunların asıl derdi koltuklarının bekâsı. Seçimlerde başarı elde edemeyeceklerini anlayanlar utanmadan sıkılmadan iftira atıyorlar. Saadet Partisi'ni ittifak içinde olmakla itham ediyor. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu her konuşmasında bir ittifak içinde olmadığımızı ifade ediyor. İttifak yapmadan bin 389 seçim bölgesinde aday gösteren tek parti Saadet Partisi’dir.

Öte yandan hazineden milyonlarca lira destek alan partilerin dahi isminin geçmediği birçok il, ilçe ve beldelerde Saadet Partisi oy pusulasında 1. sırada yerini aldı. Saadet Partisi 30 büyükşehir, 81 il, 922 ilçe, 386 belde belediye başkan adayı ile seçime tek başına giren tek parti. Çorum'umuzda da durum bu şekildedir. Buna rağmen seçim propagandasında bizleri birileri ile ittifak yapmakla itham edenlere haklarımızı helal etmiyoruz.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi