M.BURAK YALÇIN
Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında "Yeşilaycı Olmak İçin Bir Nedenim Var" konulu yürüyüş düzenlendi.

Yeşilay Çorum Şubesi tarafından organize edilen etkinlik Kent Park’ta gerçekleştirildi.

Etkinliğe AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Vali Yardımcısı Recep Yüksel,  Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Yeşilay Çorum Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder ve vatandaşlar katıldı.
 

EJDER’DEN YÜRÜYÜŞE KATILANLARA TEŞEKKÜR
Yürüyüş sonrası konuşma yapan Yeşilay Çorum Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder, yürüyüşe katılanlara ve organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

 

KAVUNCU: HER ZAMAN YEŞİLAY’IN YANINDAYIZ
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da her zaman Yeşilay’ın yanında ve emirlerinde olduğunu dile getirerek, “İnsanlığın geleceği, nesillerin madden ve manen donanımlı, sağlıklı ve geleceğin büyük Türkiye’sini geleceğe hazırlayan nesillerin ruhen ve bedenen sağlıklı yetişmesi için kurulmuş ve vazife yapan Yeşilay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YÜKSEL: DEVLETİMİZİN TÜM BİRİMLERİ BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYE DEVAM EDECEK
Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise Yeşilay’ın kısa zamanda teşkilatlanmasına rağmen herkesle kucaklaşmayı başarmadığını belirterek, “Bu, Türker hocam olmak üzere yönetimdeki arkadaşlarımızın başarısını gösteriyor. Belediyemizin yüksek özverilerle, azlarını çok ederek halkımıza kazandırdığı Kent Park’ta güzel bir etkinliği gerçekleştirmiş oluyoruz. Bundan dolayı da Çorum Belediyesine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki zamanda göreceksiniz ki ilimizde gençlerimiz başta olmak üzere hemen hemen tüm toplumumuzu olumsuz etkileyen bağımlılıkla devletimizin tüm birimleri baş etmeye devam edecek. Gönüllü katkı olmazsa bu tür sorunlarla uğraşmak daha zor olur” diye konuştu.

 

AŞGIN: BAĞIMLILIK TÜRLERİ GİDEREK ARTIYOR
AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın da her geçen gün bağımlılık türünün arttığını vurgulayarak, şunları söyledi: “Bu farkındalık o kadar önemli ki her geçen gün bağımlılık türü giderek artıyor. Sadece sigara, alkol bağımlılığı konuştuğumuz günlerden bugün internet bağımlılığına varan farklı türlerle karşı karşıyayız. Bu nedenle Yeşilay’a hatta kamu kurumlarına çok büyük görevler düşüyor. Bu şehrin şehrül eminliği bize nasip olursa sonuna kadar her türlü desteği vermeyi, Yeşilay’ın yanında olmaya biz varız.”

 

AHLATCI’DAN DA TAM DESTEK
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da bağımlılıkla mücadele ve her konuda Yeşilay’ın her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Etkinlik kapsamında park içerisinde açılan stantta da vatandaşlara sigara ve uyuşturucunun zararlarının yer aldığı broşürler dağıtıldı.
Çeşitli ikramların ardından etkinlik sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi