RECEP MEBET
Dünya Engelliler Günü nedeniyle dün AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen programda el sanatları sergisinin yanı sıra mehteran konseri, defile, solo ve koro şarkılar ile çeşitli eğlenceler yer aldı.
Engelli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yüztgenç ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Gül Ahlatcı Elmas öncülüğünde organize edilen programa Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Özel Kalem Müdürü Fatih Özüyağlı, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ile bazı davetliler katıldı.

ENGELLİLER İÇİN YENİ MEKÂN
Öğretmen ve özel öğrencilerin birlikte hazırlayıp sunduğu etkinlikte konuşan Halil İbrahim Aşgın, “Belediyecilik alanında en haz aldığım işlerin başında engellilere sunduğumuz hizmetler geliyor” dedi.
Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden istifade eden engellilere sundukları imkanları artırmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Çomar Barajı mevkiindeki Sosyal Tesislerimizde yapacağımız düzenleme ile engellilerin yaz döneminde kullanabileceği bir mekan haline getirmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Sosyal Tesis’in, engellilerin tabiatla buluşup spor yaparak eğlenceli aktivitelere katılabileceği bir mekan haline geleceğine işaret eden Aşgın, “Asıl engellilik kalpsizlik ve sevgiden yoksun olmaktır” diye konuştu.

ALKIŞ TOPLAYAN GÖSTERİ
Atık malzemelerden hazırladıkları kostümlerden oluşan defile ile büyük ilgi gören öğrenciler, sahne performansları ile büyük alkış aldılar.
Etkinliğin ardından Mado Kafe’de ağırlanan öğrenciler daha sonra Fun Lab Eğlence Dünyası’nda keyifli dakikalar geçirdiler.