RECEP MEBET
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 10. yılında Çorum’da dualarla anıldı.
Muhsin-i Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muhsin Başkan’ın şehadet yıl dönümü nedeniyle dün Ulucamii’de mevlid-i şerif okuttu.

 

YİĞİT ADAMA DUA

İlkeli siyaset ve milli duruşu ile Türk halkının gönlünde yer tutan Muhsin Yazıcıoğlu’nun rahmetle anıldığı programda, vatan için canlarını feda eyleyen tüm şehitler için dualar edildi.

İkindi namazı öncesinde gerçekleşen programa Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman, Muhsin-i Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Yücel, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program okunan mevlid-i şerifin ardından yapılan dua ile sona erdi.

 

YÜCEL: ‘MUHSİN YAZICIOĞLU GÖNÜLLERDE YAŞIYOR’
Programla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Yücel, 10 yıl önce yerel seçim çalışmalarını yürütürken Kahramanmaraş Keşdağı’nda geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.
“Bu vatan için can veren tüm şehitlerimize şükran borçluyuz” diyen Yücel, “Şehit liderimiz milletimizin gönlünde yaşıyor” diye konuştu.