AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, mahalle mahalle gezerek ev ziyaretlerinde bulunuyor ve vatandaşlarla bir araya geliyor.
Yusuf Ahlatcı, Ulukavak ve Buharaevler Mahalleleri’nde vatandaşları evlerinde ziyaret etti.


Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Ahlatcı, “Ulukavak ve Buharaevler Mahalleleri’nde hemşehrilerimizle buluştuk. Hem bir eksikleri ya da ihtiyaçları olup olmadığını öğreniyor hem de sohbet ediyoruz. Hepsi bizim baş tacımız, onların sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam sürmeleri bizler için çok önemli.


Bizler vatandaşlarımızın en iyi şekilde, en kaliteli hizmetleri alabilmeleri için dur durak bilmeden ilk günkü aşkla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Onların duaları ile yolumuza devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Gayretimiz ve çabamız bütün Çorumlu halkımız için” dedi.


“Ev ev dolaşarak onların sorunlarını dinlemeye “çalışıyoruz diyen Ahlatcı, “Geleceğe yönelik program ve projelerimiz hakkında onları bilgilendirerek, taleplerini dinliyoruz. İlimizde vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, milletimiz için, devletimiz için, vatanımız için, bayrağımız için dualar alıyoruz. Zaman zaman ev ziyaretlerimizle olsun, her fırsatta hemşerilerimizle bir araya gelebilmek için gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bizleri evlerine konuk eden, hemşehrilerimizle buluşturan Münevver Saraçoğlu teyzemize ve Fikret-Sibel Saltan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah milletimize güç kuvvet versin. Hemşehrilerimiz bizlerden dualarını eksik etmesin” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi