S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Yaydiğin Köyü civarında yapımı devam eden toplu işyeri inşaatında hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Kooperatif yöneticileri de yüklenici firma Par Plastik tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ederken, Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı ise çalışmalarda gelinen son aşamalarla ilgili bilgi verdi.

İşyerlerini biran önce bitirmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Fındıkcı, “Heyecanımızı ilk günkü gibi koruyoruz ve aynı heyecanla işlerimizi en seri şekilde yürütmenin çabası içerisindeyiz. İnşaat alanında daha güzel işlerin yapılması için kooperatif Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla beraber sürekli işimizin başındayız ve takibimizi sürdürüyoruz” dedi.

Şuan itibariyle Hurdacılar Bölümü’ndeki işyerlerinin temelini atmayı sürdürdüklerini vurgulayan Mustafa Fındıkcı, havaların el verdiği sürece çalışmalara aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi.

Çorum Belediyesi başta olmak üzere siyasiler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından büyük destek gördüklerini ifade eden Fındıkcı, “Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Av. Yusuf Ahlatcı’ya ve diğer siyasi parti temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarımıza kooperatif yöneticileri ve üyelerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kooperatif üyelerine de çağrıda bulunan Mustafa Fındıkcı, kooperatif üyelerini biran önce işyeri sahibi yapma gayretinde olduklarını dile getirerek, kooperatife ödemelerin düzenli bir şekilde yapılması halinde işlerin daha hızlı bir şekilde yürüyeceğini ve kısa sürede tüm dükkanları tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi