EROL TAŞKAN
Son günlerde Avusturalya'da bulunan bir sosyal medya hesabından belediye ile ilgili yapılan paylaşımların belediye ayağı deşifre olunca, Belediye Başkanı Zeki Gül, bazı personelin görev ve görev yerlerini değiştirdi. 

Edinilen bilgilere göre Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan İrfan Yiğit'in Belediye Başkan Yardımcılığı görevini iptal eden Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyeden evrak gönderdiği tespit edilen üç personeli de Eğitim ve Kültür Müdürlüğü görevinden alarak, Temizlik, Hal ve Veteriner İşleri'ne gönderdi.
Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye aleyhine yürütülen karalama kampanyasında, içerdeki çeteyi tahmin ettiğini ancak delillendirme aşaması gelmeden de adım atmadığını belirterek, "Çeteyi dağıttık, kesinleşen bilgi ve belgeler üzerine etrafa belediye aleyhine bilgi ve belge dağıtan yapı ile ilgili yaptırım uyguladık." dedi.

Başkan Gül, konuyu değerlendirdiği görüşmemizde, İrfan Yiğit'in özel kalem müdürlüğü için ise özellikle "şimdilik" ifadesinin altını çizdi. 

Söz konusu sayfa kapandı

Avusturalya'dan yapılan sosyal paylaşımların yer aldığı profil, sahibi tarafından kapatılırken, konuda adı geçen şahısların birbirlerini suçlar paylaşımlar ve yorumlar yapması da dikkat çekerken, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit'in yeni aldığı enstrümanı ile verdiği pozun üzerindeki, "Yeni enstrümanım geldi. İlk türküm "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz". Aldım sazı elime, bakalım daha ne türküler çalacağız. Bütün türküleri çalmadan sazı bırakmak yok." mesajı, görevden almaların gerçekleştiği saatlerde silinerek, aynı fotoğraf karelerinin üzerinde "Yeni enstrümanım geldi" yorumu yer aldı.
 

Editör: Haber Merkezi