FATİH BATTAR
Çorum Tarım ve Orman İl  Müdürlüğü tarafından Ziraat Odası ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne hibe edilen araç ve ekimanların devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Ziraat Odası’na 4 adet 10 tonluk gübre römorku, 2 adet kepçeli tarktör ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne Silaj Paketleme Makinesi ve 2 adet kepçeli traktör devir teslim töreni Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Törene Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, ÇESOB Başkanı Recep Gür,Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, STK temsilcileri ile birlik üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende protokol üyeleri birer konuşma gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından plaket takdim töreni gerçekleştirildi.Programa katılan Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak’a ve eski Damızlık Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek’e plaketlerini Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğİ Başkanı Yılmaz Kaya takdim etti. 

Plaket takdim törenin ardından anahtar teslim törenine geçildi. Ziraat Odası’na 4 adet 10 tonluk gübre römorku, 2 adet kepçeli tarktör ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne Silaj Paketleme Makinesi ve 2 adet kepçeli traktör çin temsili anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.
Tören İskilip Dolması ikramı ile sona erdi.


Editör: Haber Merkezi