EROL TAŞKAN

İskilip İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Özel Harekat Polisleri'yle bir araya geldi. Atlı ve motorlu birliklerle tanışan gençler, zırhlı ve motorlu araçlarla tur attı.

İlk olarak Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ı makamında ziyaret eden İskilip İHL Müdür Baş Yardımcısı Numan Yalvaçer, Edebiyat Öğretmeni Hüseyin Arslantürk, Din Kültürü Öğretmeni Selami Çelik, İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Yakup İrkil ve öğrencilerin yer aldığı ziyarette, yöneticiler öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Büyük bir heyecan ve gurur yaşayan öğrenciler, polis teşkilatının göz bebeği olan Özel Harekat Polisleri'nin çalışma ortamlarına da birebir şahitlik ettiler.

Yunuslar ve atlı birlikler başta olmak üzere özel harekatın tüm birimlerini gezen öğrenciler, zırhlı ve motorlu araçlara bindi. Atlı birliklerle de buluşan gençler, özellikli tüm araçları yakından tanıma imkanı buldukları gezide, tüm polislerimize başarı ve muvaffakiyetler temennilerini aktardı.

Gençleri samimi bir şekilde misafir eden Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'a teşekkür eden okul yönetimi, gezi anısına teşekkür plaketi takdim ederken, düzenlenen etkinlik sıradan bir gezi olmaktan öte gönül bağlarının pekiştiği bir buluşmaya dönüştü.

Editör: Haber Merkezi