Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi İskilip AK Parti Teşkilatı milletvekilleriyle buluştu.
AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl SKM Başkanı Murat Günay ve partililer katıldı.


Milletvekilleri AK Parti İskilip İlçe binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile kalabalık bir partili grup tarafından karşılandılar.


Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Lek 31 Mart seçimlerinde partilerinin ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile seçim çalışmalarına hazır olduklarını, geçtiğimiz seçimlerden daha fazla oy almayı hedeflediklerini beyan etti. 


Belediye Başkanı Recep Çatma da konuşmasında 31 Mart seçimlerinin  sadece yerel seçim olmadığını Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğuna vurgu yaparak seçim çalışmalarında kendi dönemlerinde İskilip'e kazandırılan hizmet ve yatırımlar ile önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını anlatacaklarını ifade etti.

AHLATCI, İL BAŞKANI OLARAK İLK ZİYARETİNİ İSKİLİP'E YAPTI 
İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise yaptığı konuşma da  İskilip'e İl Başkanı olarak ilk ziyaretini  gerçekleştirdiğini, daha öncede ilçe koordinatörü olarak görev yaptığını ifade ederek İskilip'in kendisi için özel bir önemi olduğunu, buradan oyları katlayarak çıkacaklarına inandığını ve salondaki heyecandan bunun anlaşıldığını söyledi. Ahlatcı, “2023 öncesi son virajımız olan 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımızı Ebussu’ud Efendinin ve İskilipli Mehmet Atıf Hocamızın memleketinden bu güzel topraklardan dua alarak bugün başlatıyoruz.İskilip halkımıza ve siz teşkilat üyelerimize güveniyorum” dedi.

KAVUNCU: İSKİLİP’İN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ
Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da bugüne kadar İskilip'e yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek devam eden yatırımların da takipçisi olduklarını, ilçenin tüm ihtiyaçlarını bildiklerini, bunları karşılamak içinde yoğun gayret içinde olduklarını belirterek toplantıya yoğun katılım gösteren İskilipliler’e teşekkür etti.

CEYLAN: ULAŞILMADIK KİMSE BIRAKMAYACAĞIZ
Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da 31 Mart seçimlerinden mutlaka zaferle çıkılması gerektiğini, şer odaklarının oyların artmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu odakların hedeflerinin sadece AK Parti olmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye olduğunu dile getirerek, ulaşmadık ev ve İskilipli bırakılmaması gerektiğini,  İskilip'ten her zaman yüzde 80'ler civarında oy aldıklarını bu seçimlerde oyları katlayarak zafere ulaşılacağına inandığını söyledi. Ceylan, bu süreçte ev toplantılarının önemli olduğunu, partinin ve belediye başkan adayının çalışmalarının yanında hanımların yapacağı faaliyetlerin değerli olduğunu ifade etti. Yatırım ve hizmetlerin iyi anlatılmasının önemine işaret eden Ceylan, İskilip'te oyları katlayarak artıracak coşkuyu ve heyecanı gördüğünü, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İskilip'ten gelen her talebin yerine getirileceğini söyledi.
Konuşmalardan sonra İskilipliler’den gelen bireysel talepleri de dinleyen  Ceylan, Kavuncu ve Ahlatcı   halkın kendilerine gösterdikleri teveccühe ilgiye  teşekkür ederek ilçeden  ayrıldılar.