RECEP MEBET
İskilip eski Belediye Başkanı Mustafa Çalık, AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.
1984-1994 yılları arasında Anavatan Partisi ve Islahatçı Demokrasi Partisi’nden iki dönem İlçe Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Çalık, yeniden siyasete dönme kararı aldı.


31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’den İskilip Belediye Başkan Aday Adayı olan Çalık, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“1937 yılında İskilip Ulaştepe Mahallesi'nde dünyaya geldim. Çeşitli ticari faaliyetlerle uğraştıktan sonra 1978 yılında akaryakıt sektörüne Petrol Ofisi bayiliğini alarak girdim. Halen aynı işletmemde ticari faaliyetlerime devam etmekteyim. 1984 yılında Anavatan Partisi’nden, 1989 yılında lslahatçı Demokrasi Partisi'nden seçilerek 10 yıl Belediye Başkanı olarak İskilip'e hizmet verdim. 


İskilip hizmete ihtiyacı olan bir şehir. Eski dönemlerimde yapamadığım ancak yapmak istediğim çok büyük kalıcı eser ve projelerim var. Yaşlısı, genci, şehirlisi, köylüsü, toplum olarak ihtiyacımız olan hizmetleri yaparak İskilip'in yaşanılır bir şehir olmasını hedefliyorum. 
Mutlu olan halkı, ufku açılmış bir gençliği, evine ekmek götürebilen insanlara, işsiz evsiz kalmadan mutlu bir hayat sürmelerini temin etmek için, barış ve huzur ortamında dargınlık ve kırgınlıklan ortadan kaldırıp insanlarımızın bir birini seven sayan bir toplum hayali kurmaktayırn. Bu düşüncelerim, aday olur da halkımız da takdir eder seçilirsem, kısmet olursa gerçek olacak.”

Editör: Haber Merkezi