Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde açılan Aşçı Çırağı Kursu’na katılan kursiyerler, hazırlamış oldukları yemek ve tatlı maharetlerini sergiledi.

Kursa katılan kursiyerler, eğitim sonunda kursta öğrendikleri yemek ve tatlıları yaparak davetlilere tattırdı. Cumhuriyet YBO pansiyon yemekhanesinde düzenlenen sunumda katılımcılardan tam not alan kursiyerlerin hazırlamış oldukları tatları, Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Şube Müdürü Zekeriye Akbağ, Cumhuriyet YBO Müdürü Cahit Arpa, Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Murat Çelik ve çok sayıda vatandaş tattı.

Programa katılan Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Kargı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, aşçı adaylarını tebrik ettiler.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Murat Çelik, açtıkları Aşçı Çırağı Kursu'nun dönem sonu sunumunu yaptıklarını ifade ederek, “Bilindiği gibi, kursumuz kursiyerlerimize meslek edindirme amaçlı açılıyor. Kursiyerlerimiz kurs sonunda alacakları belgelerle çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde aşçı yardımcısı olarak göreve başlıyorlar. Bundan sonraki süreçte de kalfalık ve ustalık belgelerini alarak inşallah bu mesleğe ve iş hayatına katılmış olacaklar." dedi. (Kargı-İbrahim Efe)

Editör: Haber Merkezi