Açılışa, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi 22. Dönem Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Kargı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyesi ve Adayları Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Sadık Erikçi, Belediye Meclis Üyesi Adayları Abdulaziz Akgül, Cengiz Çağlayan, Hasan Uğur, Hüseyin Delikanlı, AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Esra Peker, AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Emre Üstünel, AK Parti Çorum İl Genel Meclis Üyesi Adayları Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi 22. Dönem Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Milletvekili Oğuzhan Kaya ve AK Kargı Belediye Başkanı ve Adayı Zeki Şen, partilerinin projelerinden bahsettiler.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile seçim koordinasyon merkezi açıldı. 

BAŞKA PARTİDEN ADAY OLANLAR PARTİMİZE KATILAMAZLAR
22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, yapılan hizmetlerden bahsederek, “AK Parti kuvveti olmazsa şahıslarla yapılacak hizmetler değil bunlar. Onun için diyoruz ki yapılanlar yapılacakların teminatıdır.” dedi.
Belediye seçiminin yalanlarla kazanılamayacağını vurgulayan Kavuştu, şunları söyledi: “Bazıları diyormuş ki; biz şu partiden girdik ama AK Parti’ye döneceğiz. Ne demek bu laf ? AK Parti yol geçen hanı mı? İstediği gibi girecek, istediği gibi çıkacak. Hiç birini alamayız. Kimse bu yalanlarla belediye seçimini kazanamaz. Böyle düşünen hiç kimseyi AK Parti’ye davet etmiyoruz ve içimize almıyoruz.” 

 

DOĞALGAZ MÜJDESİ
AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya da, Kargı halkına doğalgaz müjdesini verdi. 
Kaya, “Belediye Başkanımızın ikinci döneminde Kargı’mıza doğalgazı getireceğiz. Şu an hat geçen Dodurga ve Oğuzlar’a doğalgaz borularını yıktık. Başkanımızın ikinci döneminde Kargı’mızın doğalgazı hazır.” dedi. 

 

‘HİZMETİ SÜRDÜRMEYE KARARLIYIZ’
SKM açılışında projelerinden bahseden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, 5 yıl boyunca yaptıkları hizmetleri anlattı.
Şen, “31 Mart 2014 seçimlerinde sizlerin desteğiyle ilçeme belediye başkanı oldum. 5 yıldır sizlere kapımı hiç kapatmadım. Hepinizi ayakta karşıladım., çayımı ısmarladım, ayakta uğurladım. Taleplerinizi, isteklerinizi dinledim. Elimden geleni yaptım. Cenazenizde üzüntünüzü, düğününüzde mutluluğunuzu paylaştım. Şahsıma oy verip vermeyen, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin herkesin gönlünü hoş etmek için elimden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğim.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul’da başlattığı Ak belediyecilik ruhu ve şevki ile çok değerli Kargı halkımıza hizmet etmeye ‘halka hizmet Hakk’a hizmet’ anlayışıyla başladık ve Allah’ın izniyle de sürdürmeye kararlıyız.” diye konuştu.
 

‘HER GÖNÜLE GİRMEMİZ LAZIM’
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, yerel seçimlerin, yerel seçim olmaktan çıkarıldığını ve bir referanduma dönüştürüldüğünü ifade ederek, “Bilmedikleri bir şey var; bu millet bunlara prim vermez, papuç bırakmaz.” dedi.

16 Nisan referandumu ile temelleri atılan Cumhurbaşkanlığı sisteminin, 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlandığını kaydeden Özdemir, “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta da yeni bir zaferle taçlandıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak bunun için çalışmamız lazım. Çalmadık kapı ,sıkmadık el bırakmamız lazım. Her gönüle girmemiz lazım. Allah çalışana verir. Çalışmadan, yatarak zafer kazanılmaz. Öyleyse hep birlikte çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz.” dedi.

(Haber Merkezi)