Kargı Orman İşletme Müdürlüğünde uzun yıllar hizmet edip emekliye ayrılan ve tayin olan personele işletme lokalinde veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe; Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Öz Orman İş Sendikası Kargı Temsilcisi Ahmet Yılmaz ve  orman işletme personeli katıldı.


Yemekte konuşan Kaymakam Hasan Taş, tayin ve emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, tayin olan personellere yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, emekli olan personellere ise sivil hayatlarında sağlıklı ve huzur dolu günler diledi.
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, uzun yıllar çalışarak Orman İşletme Müdürlüğü’ne, ilçeye hizmet veren emekli ve tayini çıkan personellere teşekkür ederek, emeklerinin hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.


Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ise, tayini çıkan ve emekli olan personellere her zaman Kargı Orman İşletme Müdürlüğünün kapılarının açık olduğunu ve irtibatı koparmamalarını, çalıştıkları süre boyunca hiçbir işi yüksünmeden ve sorunda çözümün bir parçası olarak özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarından haklarını helal etmelerini isteyerek, tayini çıkan personellere yeni görev yerlerinde başarılar, emekli olan personellere ise sivil yaşantılarında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni etti.


Konuşmaların ardından, Kaymakam Hasan Taş, Belediye Başkanı Zeki Şen, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ve Öz Orman İş Sendikası Kargı Temsilcisi Ahmet Yılmaz tarafından, Antalya Elmalı’ya tayini çıkan şef Mahmut Er, Tokat’a tayini çıkan Ümit Yıldırım ve emekliye ayrılan Aslan Öğreden, Recep Yılmaz, Recep Yaşar, Ahmet Kısacık ve Rahmi Aydın’a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

(İbrahim Efe-Kargı)