Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.
Yapılan açıklamaya göre, Fen Lisesi, Cumhuriyet YBO, 125. Yıl Anaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Orta/İlkokulu, ÇPL’yi ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet eden Başkan Şen, Öğretmenler Günü'ne özel hazırlanan hediyeleri takdim etti.


"Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır” diyen Başkan Şen, “Öğretmenlerimizin; geleceğimiz olan çocuklarımızı cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır.


Yurdumuzun her yöresinde görev alan, en zor koşullarda yolun, elektriğin gitmediği en ücra yerlere dahi giderek her türlü fedakârlığı yapan, emeklerini, bilgi ve tecrübesini yoğun bir çalışma temposuyla yarının büyükleri ve yöneticileri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize harcayan saygıdeğer öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar, şehit ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.
Ziyarette öğrencilerle de sohbet eden Başkan Şen'e, öğretmenler tarafından teşekkür edildi. 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ
Öğretmenler Günü kutlama töreninin ardından Öğretmenevi’nde öğretmenlerin taleplerini dinleyen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ilçede bulunan okulları gezerek öğretmenlerin ve öğrencilerin isteklerini de dinledi.
Başkan Şen, Cumhuriyet YBO İlkokul Öğrenci Temsilcisi Mehmet Peker ve Ortaokul Öğrenci Temsilcisi Ayşenur Üner ile sohbet etti.
Okuluna park isteyen öğrencinin isteğini yerine getireceğini belirten Başkan Şen, gerekli talimatı hemen verdi. Okulların eksik araç gereçleriyle ilgili talebi karşılayacağını da belirten Şen, “Okullarımıza her zaman maddi ve manevi desteğimiz hazırdır. Gerekli tüm ihtiyaçları karşıladık ve karşılamaya devam edeceğiz." diyerek öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi.  

Editör: Haber Merkezi