AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kargı ilçesini ziyaret etti.
Başkan Ahlatcı ve beraberindekileri, Kargı Belediye Başkanı ve AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, AK Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Esra Peker, AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Y. Emre Üstünel, İl Genel Meclis Üyeleri ve Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş karşıladı.


Parti binası önünde yapılan karşılama sonrası Başkan Ahlatcı ve beraberindekiler, parti binasında yaklaşık iki saat süren toplantı yaptı. “Kargı'da AK Partimize olan coşku karşısında, Kargı'nın seçimlere hazır olduğunu görüyoruz” diyen Başkan Ahlatcı, “31 Mart seçimlerinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Kadın, gençlik, ana kademe, belediye, meclis, il genel üyelerimiz, mahalle, sandık kurullarımız ve partimize gönül verenler ile bizler sizlerin emrine amadeyiz.”


Reisimizi istedikleri gibi parçalamak, 15 Temmuz ve 24 Haziran’da başaramadıklarını bu seçimde yapmak için çalışıyorlar. Bu seçim yerel seçim değil ülkemizin geleceğinin seçimidir. Tevazu, gayret ve samimiyetle ‘Önce Millet, Önce Memleket’ sloganımızla gönülleri fethetmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Kargı ilçe teşkilatının azmi karşısında mutlu olduk. Gece gündüz demeden çalışarak inşallah bu seçimlerden zaferle çıkacağız.” diye konuştu. Başkan Ahlatcı konuşmasının ardından seçim ile ilgili konularda istişarelerde bulunarak, istekleri dinledi. Ziyaret, Başkan Ahlatcı ve ekibinin seçim bürosunu ziyaretlerinin ardından sona erdi.

(Kargı-İbrahim Efe)

Editör: Haber Merkezi