RECEP MEBET
Mecitözü Kırsal Kalkınma ve Doğayı Koruma Derneği Kurucu Başkanı Selim (Salim) Erkan (81) dün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Mecitözü ilçesine bağlı Terken Köyü’nde gerçekleşen cenaze törenine AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, bazı daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DİKTİĞİ FİDANLARIN YANI BAŞINA DEFNEDİLDİ
Terken Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Selim Erkan için helâllik istendi. Erkan’ın cenazesi, kendi diktiği fidanların bürüdüğü köy mezarlığında toprağa verildi.
Erkan Balata sahibi Ercan Erkan ile Mustafa, Orhan ve Burhan Erkan’ın babası Selim Erkan, tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Mecitözü başta olmak üzere Çorum ve yurdun dört bir yanında binlerce fidanı toprakla buluşturan Erkan, köyünde ‘Mehmetçik Ormanı’, ‘Şehitler Ormanı’ ve ‘15 Temmuz Şehitler Ormanı’ adı altında çeşitli ağaçlandırma projelerini hayata geçirmişti.
Çorumlu doğa dostu, tek başına yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarıyla Çevre ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş tarafından takdirname ile ödüllendirilmişti.
HAKİMİYET Ailesi olarak Selim Amca’ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.


 

Editör: Haber Merkezi