Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütçü, seçim çalışmalarına başladı.
Seçim çalışmaları kapsamında MHP İl Başkanı Arslan Kaynar beraberindeki il yönetimi ile birlikte Mecitözü İlçe teşkilatını ziyaret etti. 


‘SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’
Yapılan açıklamaya göre, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Kadın Kolları Başkanı Gülselen Kaleli, Mecitözü Belediye Başkan Adayı iş adamı Emin Söğütçü ve partililerin karşıladığı ziyarette Kaynar, Başkan Adayı Emin Söğütçü’nün adaylığının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiriyle uygun görüldüğünü söyledi. Teşkilat olarak her zaman Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütçü'nün yanında olduklarını dile getiren Kaynar, "MHP'nin Mecitözü'nde zaferle çıkacağına inanıyoruz" dedi.
Amaçlarının Mecitözü'nün makus talihini yenerek ilçeyi daha iyi yerlere getirmek olduğunu dile getiren Kaynar, bu doğrultuda da tüm Mecitözü halkını Emin Söğütçü'ye destek olmaya davet etti. Kaynar ayrıca seçim çalışmaları boyunca Başkan Adayı Söğütçü'ye ve ilçe teşkilatına başarılar diledi.

 

MECİTÖZÜ ATAĞA KALKACAK
Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütçü ise MHP'nin sadece Mecitözü değil Çorum'un bütün ilçelerinde iddialı olduğunu söyledi. Mecitözü'nde yapılamayanları yapacaklarını ilçeyi köy görünümünden kurtararak daha iyi yerlere getirmek için bu yola çıktıklarını ifade eden Söğütçü, "Biz buraya boş gelmedik. Projelerimizle geldik. Kısaca Mecitözü'nü atağa kaldıracak ciddi projeler üzerinde çalıştık ve bu projeleri hayata geçirerek, ilçemizi daha güzel hale getirmeye çalışacağız" dedi.