AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 21, 22 ve 23. dönem Amasya Milletvekili Akif Gülle, Oğuzlar’da teşkilat mensupları ve Oğuzlar halkı ile biraraya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım'ın her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirten Akif Gülle, “Oğuzlar’a hizmet etmek için durmaksızın çalışan Muzaffer Yıldırım’ın Oğuzlar’ı kaderine terk edilmişliğinden kurtaracağına ve gelişip kalkınmasına vesile olacağına yürekten inanıyorum. Memleket sevdasıyla çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Oğuzlar Muzaffer Yıldırım ile hakettiği yere gelecek.” dedi.

Akif Gülle'nin ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Muzaffer Yıldırım, “Siyasette deneyimi ve bilgi birikimi ile bizlerin yanında ve destekçimiz olan Sayın Akif Gülle'nin Oğuzlar’ımızı ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. İlçeme hizmet için çıktığım yolda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak Oğuzlarlı hemşehrilerime layık olmaya çalışacağım. Bu yolda hiçbir ayrımı gözetmeksizin tüm hemşehrilerime eşit olup herkese eşit hizmet sunmak için çalışacağım. Seçim sürecinde benimle birlikte yol yürüyen, gece- gündüz emek veren herkese yürekten teşekkür ederim. 31 Mart yerel seçimlerinde tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin desteğini bekliyorum.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi