Oğuzlar Belediyesi tarafından yürütülen Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın eşi Sibel Yıldırım ve AK Parti Oğuzlar Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak, Fatma-Selim Köse çiftinin bebekleri Berra ve Esma-İlhan Durmuş çiftinin bebekleri Esil İkra'yı ziyaret etti.

İlçede dünyaya gelen Berra bebeğin annesi Fatma Köse ve Esil İkra bebeğin annesi Esma Durmuş’u evlerinde ziyaret eden Yıldırım ve Kıdak, ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Ailelere hediyelerini veren Yıldırım, “Dünyadaki en büyük servetimiz evlatlarımızdır. Onların bugününü, geleceğini düşünmek biz büyüklerin asli görevidir. Çocuklarımızın daha yaşanabilir bir geleceğe ulaşabilmesi adına verdiğimiz çabaların karşılık bulduğu, onların daha mutlu yarınlara ulaştığı günlere kavuşmayı temenni ediyorum. Dünyanın dört bir yanında yaşanan savaşlarda en çok zarar görenler bebekler, çocuklar. Çocuklarımızın gözyaşlarının dinmesi, Aylan bebeklerin yaşadığı dramların yaşanmaması umuduyla tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyorum. Esil İkra ve Berra bebeklere sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.