Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, ziyaretlerine devam ediyor.

Kurum ve esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da görüşen Yıldırım, şunları söyledi: “Oğuzlar ilçemizi hem tarımda hem turizmde gelişip kalkınarak göç veren bir ilçe konumundan göç alan bir ilçe konumuna getirmek için Oğuzlar'ın yönetimine talibiz. Kardeşlik ve barış ikliminin hüküm sürdüğü, birlik ve beraberlik içinde bir Oğuzlar, doğup büyüdüğüm ilçem için en büyük hayalim. AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adaylığımın açıklandığı 12 Ocak 2019 tarihinden itibaren çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak için çalışıyorum. Görüştüğüm herkes Oğuzlar'ın terk edilmişliğinden, istihdam yetersizliği yüzünden göç vermesinden dem vuruyor. Verimli topraklara, muhteşem bir doğaya sahip olan Oğuzlar’ımızın kaderinin terk edilmişlik olmaması için geliştirdiğimiz projeler ile göç alan bir ilçe konumundan hem doğa turizmi ile hem de tarım ile gelişip kalkınan bir Oğuzlar için çalışmalarımızı yürüteceğiz.
‘Belediye İşi Gönül İşi’ inancıyla belediyeciliğe gönlümüzü adayıp o doğrultuda çalışmalar yürüteceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin desteğini bekliyorum. Gelin birlikte Oğuzlar'ı daha refah yarınlara taşıyalım.


‘Önce Millet, Önce Memleket’ diyerek çıktığımız yolda kendimizi, milletimize ve memleketimize hizmet için adadık. Sen, ben değil biz olabilmenin bilinciyle Oğuzlar’ı bütünleştirerek ilçemizin gelişip ilerlemesi için ben ve ekibim Oğuzlar'ın yönetimine talibiz.”  (Haber Merkezi)