AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Oğuzlar ilçesinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarını inceledi.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile birlikte Oğuzlar’a giden Milletvekili Kaya, doğalgaz alt yapı çalışmalarını, kilit parke taşı çalışmalarını, itfaiye park alanını, kapalı pazar yerini, millet bahçesi inşaatını, hanımeli pazarında incelemelerde bulundu.

Oğuzlar’da yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaya; “Oğuzlar, 31 Mart seçimlerinden sonra genç, dinamik ve çalışkan bir başkan kazandı. Başkanımızda hükümetinde desteğini de arkasına alarak adeta Oğuzlar’ı yeniden inşa ediyor. Bugün burada önce ilçe esnaflarımızın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek, çözüm noktasında istişarelerde bulunduk ve esnaflarımızın sorunlarını çözüm odaklı çalışmalarımızın sözünü verdik. 31 Mart seçimleri öncesi doğalgaz sözü vermiştik. Bize güvenen ve adayımıza oy veren Oğuzlarlı hemşehrimize verdiğimiz sözü yetine getirdik.

Bugün burada doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledik. Başkanımız Oğuzlar için sürekli projeleri ve yatırımları takip ediyor ve hepsini bir bir gerçekleştiriyoruz. Bugün burada Oğuzlarımız’a bir müjdeyi daha veriyoruz. Oğuzlar Barajı 7.500.000 TL ödenek ile 2020 yatırım programına aldırdık ve ihaleyi 2020 yılı içerisinde yaptıracağız. Oğuzlar’ın çehresini değiştirecek olan TOKİ konutları proje çalışmalarımız bitmek üzere en kısa zamanda ihalesini yaptıracağız. 18 bin metrekare kilit taşımız hazır inşallah doğalgaz çalışmaları bittiğinde tüm mahalle ve sokaklarımıza kilit taşı ve sıcak asfalt ile güzelleştireceğiz ve Oğuzlarımız daha güzel olacak. Bu yatırımda vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Belediyemizin kendi imkanları ile yaptığı itfaiye park alanı ve kapalı pazar yeri de Oğuzlarlı hemşehrilerimize yakışır bir yer oluyor. Millet bahçeleri yeni Türkiye’nin nazar boncuğu niteliğindedir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tüm Türkiye’ye yaptığımız bir projeyi Oğuzlarımıza da kazandırıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan aldığımız hibe destekler ile projemize başladık.

Oğuzlarımız’a yakışır bir proje olacak. Kırkdilim tünelleri ve  Osmaniye/Sarmaşa yolları da tamamlandığında Oğuzlar Altınkoz Sosyal Tesislerimizin gelecek insan sayısı daha da çok artacak ve bu nedenle Altınkoz Tesislerimiz büyütme çalışmaları, gelen misafirlerin konaklayacağı bungolav evlerin yapılması ve sosyal alan çalışmalarımıza başlayacağız. Altınkoz Tesislerimizin girişine Oğuzlarlı bacılarımızın el emeği göz nuru yaptıkları malzemeleri Altınkoz Tesislerimize gelen misafirlere sunmak için yapılan hanımeli pazarı içinde başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım da ziyaretten dolayı Milletvekili Kaya’ya teşekkür etti.