AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Recep Çankal ve Necati Akdeniz, Belediye Meclis Üyesi adayları Sadık Köse ve Orhan Afşar, Oğuzlar'da incelemelerde bulunup eksikliklerin giderilmesi yönünde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Oğuzlar'ın eksiklerini yerinde inceleyip, belediye başkanı seçilmesi durumunda eksikliklerin giderileceğini, Oğuzlar’ın kaderine terk edilmemesi için durmaksızın çalışacaklarını belirten AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, 31 Mart Yerel Seçimlerinde tüm Oğuzlarlı hemşehrilerinin desteğini beklediğini belirtti.


Altınkoz Tesisleri, Yağmur Deresi Göleti, Kızılcapelit Mahallesinde incelemelerde bulunan Yıldırım şu açıklamalarda bulundu: “Turizm cenneti olabilecekken elindeki güzelliklerin kaderine terk edilmesi yüzünden atıl hâle getirilen, Oğuzlar halkının vergileriyle yapılan Altınkoz Tesislerimizi bu durumundan kurtaracağız. Göreve geldiğimizde tesisimiz 12 ay açık olacak, ilerleyen günlerde açıklayacağımız Altınkoz Düzenleme ve Geliştirme Projemizde de göreceksiniz. Burayı bırakın kışın kapalı tutmayı bir turizm vahası haline getirmeyi planlıyoruz.
 

‘İLÇEMİZ SUSUZ KALMAYACAK’
Su cenneti memleketimde suya hasret toprakların varlığı bir Oğuzlarlı olarak içimde kanayan yaradır.
İlçemiz her ne olursa olsun susuz kalmayacak. Yağmur Deresi bölgesine yapılan gölette belediye meclis üyesi adaylarımızla incelemelerde bulunduk. Gölete arıtma tesisi ve arazi sulama sistemini en kısa sürede kazandıracağız.

 

‘YOLLARI DÜZELTECEĞİZ’
Kızılcapelit Mahallemizin yollarını yerinde inceledik. Oğuzlar’ımızın çehresine yakışmayan asfaltsız, toprak yollar olmayacak. Oğuzlar’ımızın eksikliklerini, ihmal edilmiş tüm noktalarını düzeltmek, dönüştürmek için tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin 31 Mart’ta desteğini bekliyorum.” (Haber Merkezi)