İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay ve İl Genel Meclis Üyeleri Ünal Nalçacı ile Mehmet Bektaş, Oğuzlar ilçesini ziyaret etti.

İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri, Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ve ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu’yu makamlarında ziyaret ettikten sonra AK Parti İlçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirerek istişarede bulundular. 

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Oğuzlar İl Genel Meclis üyeleri Arif Çamiçi ile Abdullah Tiryaki’nin de katılımıyla yapılan kurum ziyaretlerinin ardından heyeti Altınkoz Sosyal Tesislerinde ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Oğuzlar’ın turizm potansiyelinin  arttırılması için sahil yolunun gerekliliği ve kıyı kenarı çizgisi hakkında bilgi verdi.

Projeleri ve bunların hayata geçmesinin ehemmiyetini aktaran Yıldırım, “Sahil Yolu Projesi ilçemizin kabuğunu kırıp turizm potansiyelini arttırması için elzem bir projedir. İlçemizin çevre ilçelerle ulaşım ağının gelişmesi ile hem Oğuzlar’ımız hem de çevre ilçelerimiz hep birlikte gelişecek ve bu gelişim ile birlikte Çorum’umuz büyüyecek. Sahil Yolu projemizin hayata geçmesi bölgemizin kaderini değiştirecek. 12 milyon metre küp hacmi ile Türkiye’nin en geniş gövdeli barajları arasında yer alan; bölgemize adeta bir yapay deniz ortamı yaratan Obruk Barajımız ve muhteşem doğamızın birlikteğiyle Oğuzlar’ımız saklı cennet konumunda. Sahil yolunun yapılması ile bu saklı cennet herkesin bildiği bir cennet haline dönüşecek. Sahil şeridi boyunca yapılacak kıyı şeridi çizgisi ile de Obruk Barajı kenarına turizm altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapılabilecek. Sahil Yolu ve kıyı çizgisi çalışması bölgemizin bacasız sanayi turizm ile gelişebilmesi için elzemdir.” dedi.