Geziye TED Çorum Koleji Lise Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu, Müdür Yardımcısı Nevzat Işık ve öğretmenler katıldı. Geziye katılan öğretmenleri Altınkoz Tesislerinin girişinde Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş karşıladı. 
Okul idaresinden yapılan açıklamaya göre, öğretmenler arasında ilk defa gelenler Obruk Barajı'nın güzelliği karşısında daha önce gelmemiş olmalarından dolayı pişmanlık duygularını dile getirdiler. Geziye katılanlar, gruplar halinde tekne gezintisi yaparak çevrenin güzelliklerini seyrettiler. 


Altınkoz Sahil Tesisleri'nde Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’in katılımı ile yenen yemeğin ardından TED Çorum Koleji Lise Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu, TED Çorum Koleji adına Belediye Başkanı Orhan Ateş’e günün anısına plaket verdi. Hastaoğlu, gördükleri sıcak karşılama ve ilgiden dolayı Başkan Ateş ve tesis çalışanlarına teşekkür ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Dalgıç ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çiftçi’nin selamlarını Ateş’e iletti. 
Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, TED Çorum Koleji idareci ve öğretmenlerini ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ve tekrar beklediklerini dile getirdi. (Haber Merkezi)