Ortaköy 100. Yıl İlkokulu ile Merkez Karşıyaka Anaokulu'nun ortaklaşa yürüttüğü 'Bir çocuğu mutlu et' projesi kapsamında Ortaköy 100. Yıl İlkokulu'nda taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören 24 köy öğrencisi Merkez Karşıyaka Anaokulu'nun misafiri oldu.  
Önce Karşıyaka Anaokulu'nda  kahvaltı yapan misafir öğrenciler daha sonra AHL Park AVM'de öğretmenleri ve arkadaşları ile oyun alanında keyifli dakikalar geçiren öğrenciler sinema izlemenin de mutluluğunu yaşadılar. Çorum ziyareti kapsamında Kent Parkı da gezmeyi ihmal etmeyen öğrenciler, günün tadını çıkardı. 

Ortaköy'lü öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karşıyaka Anaokulu Müdürü Gülsüm Akbaş Temes; "Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir. Misafir öğrencilerimizin eğlenirken gözlerindeki ışık ve mutlulukları bizleri fazlasıyla mutlu etti." dedi.
Ortaköy 100. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken de öğrencilerinin unutamayacakları güzel bir gün geçirdiklerini belirterek bu anlamlı projenin gerçekleşmesini sağlayan Karşıyaka Anaokulu Müdürü Gülsüm Akbaş Temes'e, öğretmenlerine, öğrencilerine, velilerine ve tüm okul çalışanlarına teşekkür etti. Erken ayrıca  desteklerinden dolayı Ortaköy Kaymakamı Murat Acar'a, Belediye Başkanı Taner İsbir'e İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir'e, Anasınıfı Öğretmeni Feray Koyunoğlu İsbir'e ve öğretmen Ayşe Çelik'e  de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi