AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Ortaköy’de 2. kez belediye başkanlığına seçilen Taner İsbir’i kutlayıp görevinde başarılar diledi.

Yapılan açıklamaya göre, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve İl Yönetimi üyeleri ile birlikte Ortaköy ilçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Taner İsbir’i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan İl Başkanı Ahlatcı, “Ortaköy Belediye Başkanımız Taner İsbir, beş yıllık çalışmaları ve yapmış olduğu hizmetler ile bizlerin gönlünde taht kurmuş bir belediye başkanımızdır. Gördük ki bizim gönlümüze taht kuran başkanımız ilçe halkının da gönlüne taht kurmuş ki  2. kez belediye başkanı seçilmiştir.” dedi. 

Başkan İsbir’e desteklerinin devam edeceğini belirten Ahlatcı, “Başkanımızın bizlere sunmuş olduğu hizmet taleplerini bir zati takip ederek kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturarak hizmetlerin gerçekleşmesine vesile olacağız. Ortaköy ilçemiz Taner Başkanımızı bir kez daha Belediye Başkanı seçmekle bunu fazlası ile hak etmiştir.” diye konuştu.    

Editör: Haber Merkezi