‘Belediye işi, gönül işi’ sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak, yeni oluşturulan belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ve mahalleleri ziyaret etti. 


Yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerinde Osmancık'a yapacakları yatırımları anlatan Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak, "Yeni, genç, dinamik ve deneyimli bir ekip kurduk. Amacımız Osmancık'a bu güne kadar yapılan hizmetlerin daha iyilerini ve daha büyüklerini yaparak, Osmancık halkının huzur içerisinde yaşamasını ve refahının en üst düzeyde olmasını sağlamaktır. İlçemiz içerisinden geçen uluslararası bir yolumuz var bu yolu ne kadar verimli kullanarak ilçemize ne kadar fayda sağlarsak Osmancık'ın gelişmesinde oldukça etkili olacaktır. Halkımızın istekleri doğrultusunda karşılıklı görüş ve fikir alışverişi yaparak ilçe için gereken ne varsa tüm mesaimizi o yönde harcayacağız. Kimin ne fikri varsa herkesi dinleyip her görüşe açık olarak Osmancık'ı birlikte yöneteceğiz. İlçemizin sadece D100 Karayolu değil inanç ve kültür turizmi açısından da oldukça zengin bir yeri vardır. Turizm konusunda da gerekli çalışmaları yaparak ilçemizin turizm konusunda da hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız." diye konuştu.

DESTEK ZİYARETİ
Seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak’ı Çorum köy muhtarları ve eski mesai arkadaşları ziyaret etti.
Çorum merkez Türkler Köyü Muhtarı Ömer Tomak, Şeyhamza Köyü Muhtarı Veysel Altunkaya, Taşpınar Köyü Muhtarı Süleyman Sakallı, Beydili köyü muhtarı Murat Ünal ve Feruz Köyü Muhtarı Muhittin Sarıoğlu, Özel Doğa Koleji Öğretmeni Erol Kabasakal ve İl Özel İdaresinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları Recep Çıplak'ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarı dilediler.
Çıplak, muhtarlar ve arkadaşlarına destek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi