RECEP MEBET
Hakimiyet Gazetesi OTOPARK otomobil sayfası tarafından düzenlenen ‘9. Tanıtım Günleri’ sona erdi.
OTOPARK Tanıtım Günleri’nin son durağı, Ford yetkili satıcısı Evlüce Otomotiv oldu. 

Çorum’da otomotiv sektörünün nabzını tutan OTOPARK tarafından düzenlenen ‘Tanıtım Günleri’ dün Evlüce Otomotiv’in evsahipliğinde gerçekleşti.
Düzenlenen programa Evlüce Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Budak, Satış Müdürü Goncagül Türkmen, Servis Müdürü H. İbrahim Kılıç, Satış Danışmanları Merihay Koçak, Bilgehan Kunduz, Ali Ergin ve Fatma Ayancı ile Ford müşterileri katıldı.
OTOPARK sayfası ile otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Evlüce Otomotiv işbirliğinde düzenlenen programda Ford’un yeni modelleri ile satış ve servis hizmetleri tanıtıldı.


Düzenlenen programda konuşan Evlüce Otomotiv Satış Müdürü Goncagül Türkmen, “Türkiye otomotiv pazarının lider markalarından Ford, yenilenen modelleriyle beğeni topluyor” dedi.

“Değişen okul taşıtları mevzuatına uygun olarak koltuk sensörlü ve 30 gün görüntü kayıt imkanı sunan kamera sistemine sahip servis aracı üretimini Türkiye’de ilk kez Ford gerçekleştirdi” diyen Goncagül Türkmen, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Ford’un binek ve ticari modelleri baştan sona yenilendi. Yeni Ford Fiesta, Focus, Mondeo, EcoSport, Kuga ve Edge gibi binek modellerimizin yanı sıra Ford Tourneo Courier, Connect, Ranger, Tourneo Custom ve yeni Transit gibi ticari modellerimizi de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.
Ford Finans ve Koç Finans işbirliğiyle, ‘Herşey Dahil Finans Paketi’ kapsamında tüm binek ve ticari araç modellerimizde 12 aya varan sıfır faizli kredi imkanı sağlıyoruz.


Devam eden kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi almak, yeni modellerimizi yakından görüp test etmek isteyen herkesi Ankara Yolu 7. kilometrede hizmet veren plazamıza bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi