RECEP MEBET
Hakimiyet Gazetesi OTOPARK otomobil sayfası tarafından düzenlenen '9. Tanıtım Günleri' devam ediyor.
Renault ve Dacia yetkili satıcısı Sima Otomotiv'in evsahipliğinde düzenlenen 'OTOPARK Tanıtım Günleri' dün Ankara Yolu 4. kilometrede hizmet veren Renault Plaza'da gerçekleşti.
Dün düzenlenen programa Renault Satış Sonrası Bölge Koordinatörü Cenk Yemenicioğlu, Renault Satış Müdürü Alper Cengiz, Dacia Satış Müdürü İsmail Hakkı Çakar, Renault2 Satış Müdürü Abdulkadir Arıcı, Sima Oto Kiralama Müdürü Abdurrahman Can, Servis Müdürü Ahmet Reha Büyükcelep, Satış Danışmanları Bahattin Uncu, Murat Özben ve Selçuk Bulut’un yanı sıra Buket Buyruk Esen, Özlem Çakan ve Cansu Mumcu, Dacia Satış Danışmanları Zekiye Kaltaklı ve Savaş Üşümüş, İkinci El Satış Danışmanları Yakup Eryaşar ve Samet Kazancı ile Renault müşterileri katıldı. 
Düzenlenen programda konuşan Sima Otomotiv Satış Müdürü Alper Cengiz, yılın ilk 9 ayında satış rakamlarıyla zirvede yer alan Renault’un sektördeki liderliğini koruduğunu söyledi.
“Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarının başında Renault geliyor” diyen Alper Cengiz, geniş ürün yelpazesi ile beklentilere cevap veren markanın  yedek parça ve düşük bakım maliyetleri nedeniyle de piyasanın gözdesi konumunda olduğunu kaydetti. Cengiz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Renault’un Kadjar, Captur, Megane Sedan, Megane HB, Clio 4 HB, Yeni Symbol, Talisman, Koleos gibi binek modellerinin yanı sıra Yeni Kangoo, Yeni Trafic ve Yeni Master gibi ticari modellerini de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Renault Grup bünyesindeki Dacia’nın ise Sandero, Sandero Stepway, Duster, Dokker, Lodgy ve Logan MCV modellerini plazamızda satışa sunuyoruz. 
Renault ve Dacia’da, 48 aya varan vade seçenekleriyle sıfır faizli kredi imkanı içeren kampanyamız devam ediyor.
‘Renault2’ adlı geniş ikinci el bölümümüz, oto kiralama ve sigorta birimlerimizle de müşterilerimizin hizmetindeyiz.
Yeni modellerimizi yakından görmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ankara Yolu 4. kilometrede hizmet veren Sima Otomotiv’e bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi