RECEP MEBET
Hakimiyet Gazetesi OTOPARK otomobil sayfası tarafından düzenlenen '9. Tanıtım Günleri' başladı.
Suzuki yetkili satıcısı Karakaşlar Otomotiv’in evsahipliğinde düzenlenen ‘OTOPARK Tanıtım Günleri’, Çevreyolu İskilip Kavşağı’nda hizmet veren Suzuki Plaza’da gerçekleşti.

Dün düzenlenen programa Karakaşlar Otomotiv Satış Müdürü Ayhan Bolat, Servis Sorumlusu Gürhan Hatunoğlu, Satış Danışmanı Banu Subaşı, İkinci El Satış Danışmanı Saim Sümer ile Suzuki müşterileri katıldı.

Karakaşlar Şirketler Grubu yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda Suzuki’nin yeni modelleri ile satış ve servis hizmetleri tanıtıldı.


‘ÇIKIŞIMIZI 2018’DE DE SÜRDÜRDÜK’
OTOPARK Tanıtım Günleri’nde konuşan Karakaşlar Otomotiv Satış Müdürü Ayhan Bolat, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD)’nce önceki yıl ‘En Hızlı Çıkış Yapan Marka’ ödülüne layık görülen Suzuki’nin 2018’de de başarısını sürdürdüğünü söyledi.
‘Hayatın Yolu (Way of Life)’ sloganıyla Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan Suzuki’nin yıldızının her geçen gün daha da parladığını anlatan Ayhan Bolat, “Sahip olduğu üstün teknolojiyi düşük yakıt tüketimi ile taçlandıran Suzuki’nin gözde modellerini otomatik vites ve benzinli motor seçenekleri ile müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.


‘JAPON HARİKASI’
“Japon harikası Suzuki, Doğan Holding’le birlikte Türkiye’de büyük bir atılım içine girdi” diyen Bolat, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Türkiye genelinde satış ağını güçlendiren Suzuki, sektörün parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Türkiye’de Doğan Holding bünyesinde temsil edilen Japon Suzuki, ODD verilerine göre 2018’in ilk 8 ayını yükselişle geride bıraktı. Karakaşlar Otomotiv olarak bayiliğini üstlendiğimiz Suzuki’yi bölgemizde zirveye taşıma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Markamızın önceliği doğrultusunda, Suzuki otomobil modellerinde mevcut ve potansiyel müşterilerimizin mutluluğu ve markamıza olan bağlılığını destekliyoruz. Bu amaçla satış ve satış sonrası hizmetlerde devamlılığı sağlayarak kayıtlı müşterilerimizle sürekli diyalog halinde bulunuyoruz.
'Yine Yeniden Suzuki' prensibiyle iddialı, coşkulu ve müşteri odaklı satış ve satış sonrası hizmetlerimizin devamlılığını sağlayacağız.”
Suzuki sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunduklarını belirten Satış Müdürü Bolat, benzersiz vade seçenekleriyle sıfır faizli kredi imkanı içeren kampanyalarının devam ettiğini söyledi. 

‘YENİLENEN JİMNY ve SWİFT YAKINDA GELİYOR’
Karakaşlar Otomotiv olarak sosyal sorumluluk projelerini de önemsediklerini ve imkanları ölçüsünde desteklediklerini vurgulayan Bolat, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Satışa sunduğumuz yeni Vitara ve Baleno’nun yanı sıra yenilenen Jimny ve Swift gibi modellerimiz de yakında plazamızda yerini alacak.
Çorum’un yanı sıra Karadeniz Bölgesi’ne hitap eden Suzuki bayiliğimizin yanı sıra uzman, hızlı, çözüm odaklı satış kadromuzla ikinci elde de bölgemizin hizmetindeyiz.
Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi almak, yeni modellerimizi yakından görüp test etmek isteyen herkesi Çevreyolu İskilip Kavşağı’nda hizmet veren plazamıza bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi