Bahçelievler Mahallesi sakinleri, yaya kaldırımlarına park edilen araçlardan şikâyetçi.

OTOPARK köşemizde daha önce defalarca gündeme getirdiğimiz probleme dikkat çeken vatandaşlar, çileye dönüşen sorunun acilen çözülmesini istiyor.

VATANDAŞ DUYARSIZLIKTAN DERTLİ
Bahabey Caddesi’nin yanı başındaki Bahçelievler Sokaklar’ın adeta açık otoparka dönüştüğüne işaret eden vatandaşlar, “Yaya kaldırımları araç işgali altında ve kimse bu duruma bir çözüm üretmiyor” diye konuştular.
Kaldırımlar üzerine park edilen araçlar yüzünden trafiğin aktığı yolda yürümek zorunda kaldıklarını anlatan Onur Akgün, “Bebekli bayanlar, çocuk, yaşlı ve engelliler bu durumdan çok muzdarip. Özellikle akşama doğru sokaklarda araç park edilmemiş tek bir kaldırım bulmak mümkün değil” dedi.

‘YENİ OTOPARK ALANLARI OLUŞTURULSUN’
Bahçelievler’de yıllardır süre gelen bu problemin çözümü için yeni park yerlerinin şart olduğunu vurgulayan Akgün, “Binaların çevresinde yapılacak düzenlemeler ve yeni otopark alanlarıyla bu mesele hallolabilir” görüşünü dile getirdi.
Vatandaşın tepkisine rağmen yetkililerin bir türlü harekete geçmediğini söyleyen Akgün, “Bahçelievler’in kronik problemi haline gelen otopark ihtiyacına acilen çare bulunmalı” çağrısında bulundu.