Selamın Aleyküm değerli işçi kardeşlerim.
Her biriniz rızkınız peşinde değişik zamanlarda müessesemize dahil olup farklı sürelerce bizimle çalıştınız. Önce Allah sonra birbirimiz sayesinde para kazandık. Eğer bütün dünya devletlerinin önce sağlığı sonrada ekonomisini vuran şu virüs meselesi olmasaydı birlikteliğimize çalışmalarımıza devam  edecektik. Olmadı. Belirsiz bir süreye kadar işe ara vermek, üretimi durdurmak zorunda kaldık biz de. Bu benim isteğimle olan bir sıkıntı değil takdir edersiniz. Ben acı tatlı günler yaşadığınız müessesemizden ayrılırken helallikler dilerim sizden. Ben memleketimiz tüm dünya çalışanlarına bir an önce bu dertten kurtulup mutlu çalışmalara bir an önce yeniden kavuşmayı diliyor dua ediyor ve de varsa sizlerde hakkımı helal ediyorum. Sizler de bize hakkınızı helal ediyor musunuz. İnşallah bu kara bulutlar tezden dağılır iş güneşi doğar yine birlikte oluruz. Sağlıkla kalın yuvalarınızda... Rabbim bu musibeti hak ettiğimizi, Rabbın yolundan çok uzaklaştığımızı düşünüp felah için islah için yaratana yakarmanızı dilerim Haydi Allah’a emanet olun kardeşlerim.   

SON MESAJ
Çook uzun bir aradan sonra bana mesaj atmışsınız. Şaşırdım. Aylardır nice aramalarıma cevap vermediğiniz için sizlere bir ziyan oldu sandım. Hayatta olsalar mutlaka arar helalleşirlerdi dedim. Mesajında diyorsun ki bu virüs azgınlaşan insanlar yüzünden başımıza geldi... Kim o azgınlaşan hak yiyen, insanlara zulmedenler? Kendilerine koruyucu melek bir baba gibi davranan, evini açan, borç para veren, elektirik, su, doğalgaz toplam bin yüz lira borcunuzu yatıran, kontrat yapıp emlakçının ücretini bırakıp giden, sizler de o azgınlardan değil misiniz? Allah böyle davranınca bizi  helak eder, o  iki masum yavrumuz ortada kalır diye hiç korkmuyor musunuz. Onları yüzüne böyle günahkar ana babalar olarak nasıl bakabiliyor sunuz? 

Uzun söz boşa. Önce bu dünyadaki mahkemede, sonra ilahi mahkemede karşılaşacağız siz ikinizle de,  az kaldı. Ölüm kapınıza kapımıza gelmiş hala akıllanmıyoruz. Ben para derdinde değilim benim kalbimle oynadınız aldattınız. Sizleri melek sanmıştım, yıktınız dünyamı en çok zoruma giden bu...