Saadet Partisi Çorum teşkilatı üyeleri, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için İlçe Seçim Kurulu'na giderek imza attı. 

İl Başkanı Faruk Cıdık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karamollaoğlu'nu 100 bin değil 500 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı yapacaklarını söyledi. 

Halkın kendilerine gösterdiği teveccühü çok net bir şekilde gördüklerini ifade eden Cıdık, Karamollaoğlu'nun adaylığıyla ilgili de çok güzel geri dönüşler aldıklarını kaydetti. 

Adaylık için gereken 100 bin imzanın ilk günden toplanacağından emin olduğunu dile getiren Cıdık, şunları kaydetti:

"Genel başkanımızın adaylığı hususunda ayrıca güzel olumlu bir hava ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın bize olan bu teveccühü sonucu 100 bin imzayı birinci gün tamamlayacağız ve diğer kalan zamanda ise 500 bin ve daha fazlasına ulaşacağız. Saadet Partisi olarak bu ülkenin iyiliğini, güzelliğini isteyen, hak ve adalet ekseninde birlikte yaşayabilmeyi arzu eden her bir ferde kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bu ülkenin problemlerinin yine ancak bu ülkenin insanlarıyla konuşularak çözüleceğine inanıyoruz. Bir araya gelinip konuşmayı zorlaştıracak değil; aksine irtibat kurmayı, istişare yapmayı kolaylaştıracak tutumu hiçbir zaman elden bırakmadık ve bırakmayacağız." (AA)

Editör: Haber Merkezi