EROL TAŞKAN
MHP yönetimi 2021 yılının ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısında önemli mesajlar verdi.

Muhalefetin sanal gündemler oluşturarak dizginlemeye çalıştığı 2023 hedeflerinden asla vazgeçmeyeceklerini açıklayan Karapıçak, “Milliyetçi Hareket Partisi Vatanını Milletini Bayrağını seven herkesin otağıdır. Bir günümüzü bile boş geçirmeden, her günümüzü insanımızı kazanmakla, Cumhur İttifakının başarısına ortak etmekle geçireceğiz.” dedi. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya’nın da katıldığı 2021 yılının ilk istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Agah Karapıçak, halkla iç içi olmaya devam edeceklerini söyledi. 

“21. asrı Türk asrı yapmak için, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Türk Milletinin yarınlarına giden yolda şehrimiz ve ülkemiz için gece gündüz yılmadan, yorulmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabb'im birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diyen  MHP İl Başkanı Karapıçak açıklamasına şöyle devam etti:

“Halkla iç içe olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi vatanını, milletini, bayrağını seven herkesin otağıdır. Bir günümüzü bile boş geçirmeden, her günümüzü insanımızı kazanmakla, Cumhur İttifakının başarısına ortak etmekle geçireceğiz. Geleceğe daha sağlam yürümek için bugün safları her zamankinden daha sıkı tutacağız. Küskünümüz kırgınımız kalmayacak.  Liderimizi ve hedeflerimizi, Cumhur İttifakının önemini halkımıza fert fert anlatacağız.  Ayağında ki prangalardan kurtulmuş, kendi kabuğunu kırmış ve dünya siyasetine yön verebilecek kudrete erişen, Türk Milletinin son yurdu olan ülkemizin özellikle son dönemlerde verdiği mücadeleyi anlatacağız. Muhalefetin sanal gündemler oluşturarak dizginlemeye çalıştığı 2023 hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. 21. asrı Türk asrı yapmak için, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Türk Milletinin yarınlarınlarına giden yolda şehrimiz ve ülkemiz için gece gündüz yılmadan, yorulmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabb'im birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.”