RECEP MEBET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Abdulkadir Buğa dün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.
Fatih Caddesi İmam Hatip Lisesi Camii karşısındaki Kardeşler Asansör’de gerçekleşen aday tanıtım toplantısına MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Küyükoğlu, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, parti yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, partililer ve esnaf katıldı.

 

‘ÇORUM EHLİNE EMANET’
MHP Çorum İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Abdulkadir Buğa, ‘Çorum ehline emanet’ sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.
“Sağduyunun birlikteliğinin 31 Mart’ta sandıkta tecelli edeceğine inanıyorum” diyen Abdulkadir Buğa, “Memleketimize hizmet için çıktığımız bu yolda tüm partililerimizin ve Çorum halkının desteğini bekliyorum” dedi.
Kardeşi Halil Buğa ile birlikte ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul eden genç aday, düzenlediği toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Buğa, “Bizleri bu göreve layık gören MHP İl Başkanımız Arslan Kaynar ve Merkez İlçe Başkanımız Ertuğrul Onan başta olmak üzere parti teşkilatımızın değerli yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 
(ADVERTORİAL)


Editör: Haber Merkezi