M.BURAK YALÇIN

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı “Kardeş Şehir Bolu” projesi kapsamında Bolu’da kamp yaptı.

3 gün süren kamp Bolu Abant Palas Otel’de gerçekleştirildi. AK Parti Bolu Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kampta gençlik üzerine yapılması planlanan çalışmaların yanısıra yerel seçimler ile ilgili de istişarelerde bulunuldu.

Kampa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, programa ev sahipliği yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ’a teşekkür ederek, “Bu birlikteliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kardeşlerimiz siyaseti dostluk kazanma sanatı olarak gördüklerini bir kez  daha kanıtladılar” diye konuştu.
 

‘YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ’

Gençlik Kolları olarak yerel seçime hazır olduklarını vurgulayan Muhammed Fatih Temur, “Genel seçimlerde var gücümüzle vermiş olduğumuz haklı mücadelemiz yerel seçimlerde de aynı inanç ve kararlılıkla devam edecektir. Türk siyaseti tarihinde gençlere en çok değeri AK Partimiz vermiştir. Gençler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden ifade ettiğimiz gibi ‘çalışacağız, çalışacağız ve daha çok çalışacağız’” ifadelerini kullandı.
 

ÇORUM’A DAVET ETTİ

Etkinlikte AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ’a teşekkür plaketi ve Çorum leblebisi takdim ederek Bolu teşkilatını Çorum’a davet etti. Temur, ayrıca desteklerinden dolayı AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya teşekkür etti.
Aynı zamanda kamp süresi boyunca çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

 

Editör: Haber Merkezi