RECEP MEBET

Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı dün parti binasında gerçekleşti.

Toplantıya Çorum Belediye Başkan Vekili Enver Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Tuzcu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Tekçam ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ Ankara’daki İl Başkanları Toplantısı, Belediye Başkanı Zeki Gül ise İzmir’deki Travel Turkey Fuarı nedeniyle toplantıya katılamadı.

‘AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ÇORUM’DA GÜZEL İŞLERE İMZA ATTI’

Bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “AK Parti belediyeciliği Çorum’da güzel işlere imza attı” dedi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı’nın Dr. Halil İbrahim Aşgın olduğunu hatırlatan Erhan Akar, geçmişten beri süregelen başarılı çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğine inandığını ifade etti.

“Partimizin adayları makam ve mevkii peşinde koşan isimler değil” diyen Akar, “Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz bugün mevcut görevlerini yürütüyor olabilirler ancak yarın hizmet bayrağını başka arkadaşlara bırakacaklar. O nedenle kimsenin bulunduğu koltuklarda baki olma çabası ve düşüncesi olmaz. Seçim bittiğinde kazanan tebrik edilir. Bir dahaki seçim sürecinin ardından göreve gelenlere ‘hayırlı olsun’ denilir. Partimizdeki adet, usül böyledir. Bu seçimde de süreç aynı şekilde işleyecek” diye konuştu.

AK Parti’nin yerel seçimde rekor bir oyla Çorum’da seçimi kazanacağını vurgulayan Akar, “Geriye dönüp baktığımızda AK Parti belediyeciliğinin Çorum’da çok güzel işlere imza attığını görüyoruz. Geçmiş dönem ve bu dönemde Belediye Meclisi’nde görev alan tüm üyelerimizi tebrik ediyoruz. Dışarıdan gelen biri son 10-15 yıl içinde Çorum’da yaşanan değişim ve gelişimi daha iyi farkediyor ve dile getiriyor. Tüm bu hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ediyor, bundan sonra seçilecek olanların güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, yapılan açıklamaların ardından basına kapalı olarak devam etti.