FATİH AKBAŞ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Çorum’da AK Parti Teşkilatları ile istişarede bulundu.

Mehmet Geldi’nin başkanlığında dün sabah gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, teşkilat yöneticileri, ilçe teşkilat başkanları ile belediye başkanları katıldı.

Basına kapalı olarak yapılan toplantı öncesinde değerlendirmede bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, yıllık faaliyetler kapsamında belediyelere zaman zaman rutin ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Partimizin kongresi öncesinde son bir kez teşkilatlarla biraya gelelim ve istişarelerde bulunalım dedik. Bu kapsamda bölge başkanı arkadaşlar sorumlu oldukları illerde teşkilatlar ile buluşuyorlar. İstişareler sonrasında da son raporları alacağız. Belediye ve teşkilat başkanları ile değerlendirmeler de bulunacağız. Amacımız milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir ve bu yönde de çalışıyoruz” dedi.

Mehmet Geldi’nin değerlendirmesinin ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.