FATİH BATTAR

AK Parti Çorum İl Teşkilatı bugün Ankara’da gerçekleştirilen 6. Olağan Büyük Kongresi’ne 5 bin kişi ile katıldı.

AK Parti Çorum İl Teşkilatı, dün gece saat 03.00’da 149 araçla Saat Kulesi önünden 5 bin kişi ile Ankara’ya hareket etti.

Ankara’ya hareket öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ; “Bugün Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 6.Olağan Kongresi’ne Çorum olarak büyük bir katkı sunacağız. Kongreye Çorum’dan rekor bir katılımla 149 araç ve 5 bin kişi ile Ankara’da sesimizi duyuracağız. Salon içi de dışı da Çorum diye inleyecek. Türkiye’de en çok sayıda katılımla rekor kırdık. Büyük şehirlere oranla daha fazla katılım sağlıyoruz. Cumhurbaşkanımızda bu konuyu çok önemsiyor. Çorum olarak her zaman AK Parti’nin genel merkez faaliyetlerinde gerekse de yerel faaliyetlerde en coşkulu, en kalabalık toplulukla katılım sağlıyoruz. Cumhurbaşkanımıza layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah kongreye Çorum damga vuracak.” diye konuştu

Basın açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, kongreye gideceklere hayırlı yolculuklar dileyerek, partilileri uğurladı.