RECEP MEBET
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Gülabibey Mahalle Teşkilatı, Çorumlu şehit ve gazi ailelerini ağırladı.
Gülüm Düğün Salonu’nda düzenlenen mevlid programına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gülabibey Mahalle Teşkilatı Başkanı İsmail Akdaş, bazı teşkilat mensupları ile davetliler katıldı.
Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yahya Çoban’ın da hazır bulunduğu program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.
BAYRAK ve KUR’AN HEDİYE ETTİLER
Mevlid-i Şerif ile devam eden programda duayı Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi, şehit babası Uğur Beker yaptı.
Program için salonda yerlerini alan Ahmet Sami Ceylan ve Mehmet Karadağ, yemeğe katılan şehit aileleri ve gazilere hasbihal ederek Türk Bayrağı ile Kuran-ı Kerim hediye ettiler.
AKAR: ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’
Duygusal anların yaşandığı programın açış konuşmasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar yaptı.
Her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Erhan Akar, programı organize eden Gülabibey Mahalle Teşkilatı mensuplarını tebrik etti.
KARADAĞ: ‘EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACI’
Sunuculuğunu Osman Akar’ın yaptığı programda kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Şehit ve gazilerimizin emanetleri başımızın tacı” dedi.
“Bugünlerimizi şehit ve gazilerimize borçluyuz” diyen Mehmet Karadağ, kendilerine bırakılan emanete sonuna kadar sahip çıkacaklarını vurguladı.
İl Başkanlığı görevine gelir gelmez ilk yaptığı işin ‘Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu’nu kurmak olduğunu hatırlatan Karadağ, “Vatanın bölünmezliği, milletimizin huzur ve güvenliği, kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizin himmetine muhtacız ve şefaatlerine nail olmak için dua ediyoruz. Türk milleti, bu kahramanlar sayesinde tarih boyunca hiç esaret altına girmedi. En büyük hasletimiz, istiklâl mücadelemiz. Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na destek için gittiğimiz Kilis’te buna bir kez daha şahit olduk. Kahraman ordumuzla ve milletimizle ne kadar gurur duysak az” diye konuştu.
CEYLAN: ‘HEDEFLERİNDE TÜRKİYE VAR’
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İslâm âlemini kaosa sürüklemek isteyenlerin hedefinde Türkiye’nin olduğunu söyledi.
Ahmet Sami Ceylan, “Birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyen şer güçler, İslâm’ın sancaktarlığını yapan Türkiye’yi ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan oyunlarına devam ediyorlar” dedi.
Şehit ve gazi ailelerinin katıldığı mevlid programında konuşan Ceylan, “Bugün huzur içinde yaşıyorsak, Afrin başta olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimiz sayesinde” ifadelerini kullandı.
“Ülkemizi hedef alan bu hainlere ve planlarına karşı bir ve beraber olacağız” diyen Ceylan, “Alevi-Sünni, Türk-Kürt demeden Çorum’dan başlayarak 80 milyon beraber olacağız. Gözlerini dahi kırpmadan ölüme koşan kahramanlarımız olduğu müddetçe bizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar bunu herkes bir kez daha duysun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi