M. BURAK YALÇIN

AK Parti, seçim çalışmaları kapsamında Yeniyol Mahallesi’nde seçim bürosu açtı.

Büronun açılışına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve partililer katıldı.

İlk olarak kürsüye gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, milletin Recep Tayyip Erdoğan’ı bu zamana kadar hiç yalnız bırakmayacağını, bundan sonra yanına duracağını söyledi.

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Serap Yıldırım da Türkiye’nin hızla geliştiğini belirterek, “Kadınlar ve gençlere devletimiz artık tam destek veriyor. İşyeri açmak isteyenlere destek veriyor. Proje sizden destek devletten” dedi.

Ümmetin umudunun Türkiye olduğunu vurgulayan ve 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu ise şunları söyledi: “Son iki yüz yılın en önemli hadisesidir 24 Haziran seçimleri. Osmanlı’dan sonra 42, 43 devlet oluştu. Bu devletlerden Türkiye hariç birçoğu yerle yeksan oldu. Ümmetin tek umudu AK Parti’dir. Türkiye’nin yeniden şahlanması için yiğit yeniden düştüğü yerden kalkacak” diye konuştu.

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya ise 24 Haziran seçimlerinin tüm dünya için önemli olduğunu ifade ederek, “Almanya, İngiltere, Fransa, Amerika, İsrail, Suudi Arabistan hepsi bir taraf olmuş Müslüman milletlerin son kalesi Türkiye’yi bitirmek için plan üzerine plan yapıyorlar. Güçlü bir Tayyip Erdoğan olmasın diye parlamentoda hesaplar yapıyorlar” diye konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Gül de AK Parti iktidarında antidemokratik uygulamalar ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde her türlü ayak oyunlarının yapıldığını hatırlatarak, “Allah’ın takdiri tecelli etti bugüne kadar her seçimi kazandık. Bundan sonraki seçimde de iktidarı ve Başkanlığı sizin desteklerinizle alacaktır” dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise AK Parti iktidarında Çorum’a 15 katrilyonluk yatırım yapıldığını dile getirerek, “İMF’nin kapılarında 3 kuruş için bu ülkenin itibarını yerler altına serdiler. Bunları unutmayacağız. Çorum’a yapılan 15 katrilyonun yarısını almak için İMF kapılarında bekliyorlardı 15 yıl önce. Başörtüsü zulmünü unutturmayacağız. Bir Cumhurbaşkanı adayı var tek yaptığı iş bisiklete binmek, traktörü geri sürmek. Bu zihniyet Anadolu insanının derdini bilmez” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim bürosu hizmete açıldı.