AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 24 Haziran seçimlerinin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyledi.

Ceylan, AK Parti İl Başkanlığının Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde gerçekleşen iftar programında yaptığı konuşmada, partililerden Çorum'da yaşayan her bir vatandaşa ulaşmalarını istedi.

Çorum'un AK Parti'ye Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oranla oy verdiğini anlatan Ceylan, "Bu seçimde çok daha fazla oy toplayarak Türkiye'nin önünü açmalıyız. Bu konuda siz partili kardeşlerime büyük görev düşüyor." dedi.

Ceylan, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız 3. sıra milletvekili adayımız Erol Kavuncu'nun Şırnak'ta şehit düşen damadı Said Uslu hakkında benden bilgi aldı. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca 24 Haziran seçim çalışmalarının nasıl gittiğini sordu. Ben de çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, Çorum'un yine AK Parti'ye yüksek oranda oy vereceğini söyledim. Dolayısıyla artık daha fazla çalışmamız gerekiyor. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine az bir süre kaldı. Ulaşabildiğimiz her bir insana ulaşıp destek isteyeceğiz ve sandıkları patlatacağız."

İftara AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile partililer katıldı. (AA)

Editör: Haber Merkezi