M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanlığı’nın Çöplü Mahallesi’nde açmış olduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin tek rakibinin kendisi olduğunu, bu seçimden de zaferle çıkacaklarını söyledi.

‘BU SEÇİM YÜZYILIN SEÇİMİ’

24 Haziran seçimlerini yüzyılın seçimi olarak değerlendiren AK Parti Çorum Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, “Her seçim olduğu gibi bu seçimde önem arz ediyor. Çünkü Türkiye’de her seçimde yeni bir çağ kapanılıyor, yeni bir çağ açılıyor. 24 Haziran’da Türkiye’nin önündeki taşları almak için, ayağındaki pranganları almak için yeni bir şahlanışa, dirilişe başlıyoruz. 24 Haziran seçimleri yüzyılın seçimi. 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımızdan hiçbir şüphemiz yok” dedi.

‘ÇORUM “DEVAM” DİYOR’

12 seçimdir Çorum’un Recep Tayyip Erdoğan’a hep bir fazlasını vererek destek verdiğini dile hatırlatan Milletvekili Ceylan, 15 gündür sahada olduklarını, saha Çorum’un kararını “devam” olarak verdiğini gördüklerini söyledi.

‘BUNLAR REİS’E RAKİP DEĞİL, ÇEREZ OLURLAR’

Ceylan, konuşmasına şöyle devam etti: “Teşkilatı olmayan, yanında milletvekili olmayan bir Cumhurbaşkanı adayı, masraflarını karşılamak için 5 TL 10 TL atın diyen bir Cumhurbaşkanı adayı. Dilenciye dönmüşsün. Daha kendi Cumhurbaşkanlığı bütçeni oluşturamıyorsun, sen Türkiye’nin bütçesini nasıl oluşturacaksın. Bu millete nasıl hizmet edeceksin. Bunlar reise rakip değil anca çerez olurlar. AK Parti’nin rakibi yine kendisidir.

‘SİZE TÜRKİYE’NİN KANINI EMDİRMEYECEĞİZ’

İMF’den borç alan bir Türkiye idik, şimdi İMF’ye borç veriyoruz. Ondan Türkiye ile uğraşıyorlar. Neden bizim dediğimizi yapmıyorsunuz diyorlar. Millet ne derse biz onu yapıyoruz. 25 Haziran günü faiz lobilerini göreceğiz. Yıllardır Türkiye’nin kanını emdiniz. Artık size Türkiye’nin kanını emdirmeyeceğiz.”